"Je vskutku zajímavé, jaké krásné věci dokážeme vytvořit, a kolik z nich bylo zničeno kvůli těm špatným..."

Bludiště jménem Motol

8. června 2011 v 17:50 | Annia |  (tý)Deníček / aktualitky
Tak jsem dnes opět navštívila "stověžatou", a mnou v poslední době ne příliš oblíbenou, Prahu. Podařilo se mi v ní kromě vynikajícího sýrového toastu objevit rozsáhlý komplex podzemních i nadzemních chodeb, tvořící jedno velké bludiště.


Ano, jinými slovy, byla jsem na indikačce v Motole. Logicky jsem hned zamířila tam, odkud jsem byla objednaná, takže na uzel C, -2. patro. Tam mě po chvilce strávené v čekárně řekli, že urologie je v prvním patře. Tak jsem tedy vyjela do prvního patra, kde mě po zeptání a chvilce přemýšlení poslali do prvního patra, ale na uzel B. Takže jsem musela zpátky do přízemí, protože přímo se to prý projít nedá. Cestou mi jeden lékař (asi) ve výtahu řekl, že je to v prvním patře na uzlu E.

Tak jsem se tedy vydala podle poslední informace na uzel E. Tam ale bylo jen nějaké ORL, což mi urologii ani chirurgii nepřipomínalo. Tak jsem sjela zase do přízemí (tedy vlastně sešla, to bylo poprvé co jsem v Motole použila schodiště :-) ), a vydala se směr uzel B, první patro. Tam jsem se po dalším bloudění opět poptala, načež jsem byla poslána dlouhou chodbou rovně a pak doleva. Jaké to pak bylo překvapení a úleva, když jsem před sebou uviděla dveře s nápisem "urologická klinika", za kterými jsem zjistila, že jsem opravdu na místě!

Později jsem se dozvědela, že jsem se ocitla v uzlu A. Z béčka je to tedy asi průchozí. Aby to bylo kompletní, ten co mě posílal do E, prvně říkal D, ale pak se opravil. Takže jsem kromě D prošla všechny uzly. No, hlavně že se shodli na patře, tedy že urologie je v prvním. :-D

Čekání a vyšetření proběhlo překvapivě rychle, asi tak za hodinu jsem byla pryč, a to jsem v ordinaci strávila sotva 10 minut, možná 5. Co mě překvapilo bylo to, že mě tam v podstatě vůbec nezkoumali, jen si ode mě vzali nějaké papíry a nějaké mi dali. Budu si ale muset zajít ještě do laborky, protože mi tam prý nějaká vyšetření chybí. Achjo, to je chaos, to nemůžou dělat všechny vyšetření na jednom místě? :-( Jinak většinou TS-lidí (hlavně holkami) známý J. na indikačce překvapivě vůbec nebyl.

Ale potkala jsem tam jednu TS holku, kterou odjinud neznám. Takže tam třeba nebudu s problémem sama :-) A jak jsem ji poznala? Na to já mám prostě občas čich, to některé už poznaly, hihi :-)

Odpolední doplnění: Tak jsem byla v laborce, a prý na odběry potřebuji žádanku od praktické doktorky. Jenže kvůli otevíracím dobám budu muset ve čtvrtek k doktorce a až v pátek do laborky. Ach jo, pitomý systém, jako by mi tu krev nemohli vzít hned... :-( Jsem z toho docela naštvaná.

Komentáře

1 Gekko Gekko | Web | 9. června 2011 v 19:16

To bloudění mi někoho připomíná.. :-D

2 Annia Annia | Web | 9. června 2011 v 20:32

Že bych přecijen nebyla sama? :-D

3 Gekko Gekko | 9. června 2011 v 23:35

No asi ne, ale když se budeš schopná se v Motole ztratit i potom, co tam budeš podeváté jako já, tak si teprve budeme moci podat ruce :)

4 Gekko Gekko | 9. června 2011 v 23:37

A ještě.. promiň, že jsem nezveřejnila tvé komentáře ty-víš-kde, nechtěla bych dělat ze stránek chat..

A neboj, všechno bude v pohodě, jsi mladá.. ;-)

5 Annia Annia | Web | 10. června 2011 v 9:09

Podeváté? No především doufám, že tam tak často nebudu... I když popravdě, už teď je moje skóre cca. 6 návštěv. :-D Takže vlastně je to možný :-D

Dobře, nevadí, to já jsem zase naopak ráda, když mi někdo napíše komentář... Bez toho je ten blog takový mrtvý. :)
(pro ostatní): Takže pište pište pište nebojte se! :-D
Snad bude v poho... Ty jsi taky mladá a myslím že jsi taky v poho (myslím že víc než já...) tak snad OK. ;-)

6 Gekko Gekko | 11. června 2011 v 11:06

Nj, mě také překvapilo, kolikrát jsem v tom Motole byla.. tedy většinou na návštěvách.. a to tam budu muset ještě minimálně dvakrát (tj. na indikačku a podruhé pod nůž):-?

Já jsem také ráda za komentáře na blogu, u těch druhých stránek (k jejichž správě jsem přišla jak slepá k houslím) by to bylo kontraproduktivní ;-)

7 Annia Annia | Web | 11. června 2011 v 13:42

No, uvidíš, jaké "motol skóre" budeš mít třeba za pár let, nebo "až to všechno skončí"... :-D

Aha, tak to jo... Tak kdyžtak, kdyby se mi zachtělo "spamovat", tak použiju raději tvůj blog ;-) :-D (neboj, nemyslím to doslova) ;-)


Komentáře jsou uzavřeny.